Tehnica TRE®

Exercitii de eliberare a Tensiunii, Stresului si Traumei

Aceasta este una din tehnicile care mi-a schimbat viata, m-a ajutat sa ma imprietenesc cu corpul meu si sa invat cum sa traiesc, cu mult mai putin stres.
Poti sa o inveti live sau online in sesiunile de grup pe care le ofer sau in sesiuni individuale care pot include, sau nu, si partea de psihoterapie.

TRE® este o practica somatica prin care se acceseaza inteligenta corpului, respectiv abilitatea sa de auto-reglare si auto-organizare, prin tremur sau vibratie.

Aceasta tehnica prin care se restabilesc, in timp, ritmurile naturale ale organismului, permite refacerea resurselor energetice proprii prin reorganizarea reactiilor musculare, cuplate la tipare emotionale, de gandire sau de comportament, care intretin, practic, traumele, anxietatea, sindromul post-traumatic sau stresul.

Tremurul (specific animalelor, deci si omului) obtinut prin aceasta tehnica este cel mai natural mod prin care organismul poate elibera pattern-urile contractate, reducand incarcatura hormonilor de stres si aducand, astfel, organismul intr-o stare de echilibru.

TRE® depaseste bariera limbajului, a vorbirii, fiind un proces strict somatic, care nu necesita relatari despre evenimente traumatice, rememorarea sentimentelor sau a problemelor care au generat o stare interiorizata ca fiind stresanta, apasatoare.
Aceasta tehnica include sase exercitii fizice simple, care activeaza mecanismul natural al corpului de eliberare a tensiunii si stresului: tremurul sau vibratia.

Este un instrument personal pe care-l folosim singuri, acasa, pentru a elibera si echilibra corpul, ori de cate ori trecem prin situatii dificile, solicitante sau traumatice.
Plecand de la premisa ca organismul uman stie, in general, cam tot ce are de facut, respectiv sa digere hrana, sa repare rani sau sa-si regleze temperatura, el stie, cu siguranta, si sa se relaxeze. Nu trebuie decat sa-l sustinem si sa cream un mediu potrivit in care aceste procese sa se deruleze in armonie si in siguranta.

Abonează-te acum la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniu!

This site is registered on wpml.org as a development site.