Despre mine

Cand eram copil, visul meu cel mai mare era sa calatoresc. Sincer, nu mi-am imaginat vreodata ca voi deveni psihoterapeut.

In timp, mi-am dat seama ca, pentru mine psihoterapia inseamna privilegiul ca cineva sa te invite la o calatorie prin povestea si sensul vietii sale. Este ceva sacru si intim si simt bucurie cand clientii mei se descopera pe ei insisi si reusesc sa creeze vieti care sa ii faca fericiti.

Imi place foarte tare sa tin workshop-uri si ma simt intotdeauna imbogatita in urma interactiunilor pe care le am cu grupurile de oameni.
Sunt co-fondatoare a Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa si un loc special, pe plan profesional, il ocupa cursantii mei care se pregatesc sa devina psihoterapeuti. A preda psihoterapie reprezinta pentru mine bucuria de a impartasi experienta mea din cabinet si ce am invatat de-a lungul timpului.

Inca ador sa calatoresc si cred ca voi ramane toata viata o exploratoare a naturii, a culturilor si a modului de a trai al altor oameni. Sunt pasionata de mitologie si spiritualitate.

Citesc cu mare placere, imi place sa dansez si sunt o mare iubitoare de muzica si arta. Gradinaresc si am o relatie foarte speciala cu orhideele din cabinetul meu. Cand nu lucrez, imi place sa petrec timp cu oamenii dragi sufletului meu.

Am avut parte de mentori extraordinari si cred ca sunt norocoasa ca am avut sansa sa invat de la ei. Le port un profund respect si recunostinta si ei sunt oamenii care, nu doar ca m-au modelat, dar mi-au oferit increderea si libertatea sa fiu eu insami: Gina Chiriac, Ken Evans, Joanna Evans, Heward Wilkinson, Angela Carr, Julianne Appel-Opper, Fiona Soma, Chameli Ardagh, ShantiMayi, Chris Waters, Liane Pinto, David Berceli si Clarissa Pinkola Estes.

"The greatness of humanity is not in being human but in being humane."

Mahatma Ghandi

Abonează-te acum la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniu!

This site is registered on wpml.org as a development site.