Dacă îți dorești să ieși dintr-un mindset limitativ și sărac legat de relația ta cu banii și să începi să îți dai voie să visezi și să te deschizi către energia abundenței în viața ta, te invit la masterclass să avem o discuție despre cât de bogat/ă poți să fii.

Ai atât de mulți bani cât îți permiți psihic și emoțional să ai. Abundența este o stare care ține nu doar de dimensiunea financiară ci de starea de bine, de fericire și de iubire pe care o cultivi în viața ta. 

Relația cu banii este o relație care începe din copilărie, după un model pe care îl avem de la părinții noștri. Noi decidem cât de mulți bani avem voie să avem, să primim, să oferim.

Acest masterclass este despre cât de multă abundență crezi că meriți în viața ta.

Este despre a ieși din rușine, a nu te mai scuza pentru banii pe care vrei să îi faci și despre a începe să îți dai voie să ai viața pe care ți-o dorești si pe care o visezi.

Ce vei învăța?

• Cum să nu mai simți rușine legată de bani și de bogăție 

• Cum să depășești pattern-urile și credințele transgeneraționale din familia ta legate de bani, de a fi bogat și de abundență

• Tehnici pentru a depăși credințele limitative legate de a avea mulți bani pentru a obține libertate și încredere în propriile resurse financiare.

• Cum să-ți dezvolți o mentalitate de abundență atât pe plan financiar, ci și în viata ta

• Cum să gestionezi frica de a avea sau de a pierde bani, astfel încât să iei decizii financiare înțelepte și curajoase

• Cum să atragi mai multă prosperitate și satisfacție în viața ta prin adoptarea unei atitudini de recunoștință și apreciere pentru abundența prezentă în jurul tău

• Tehnici pentru a elibera blocajele emoționale legate de bani, permițându-ți să-ți exprimi în mod autentic abundența și să atragi mai multă prosperitate în viața ta.

• Cum sa dezvolti o relație armonioasa cu banii, și cum să-ți construiești o fundație financiară bazată pe autenticitate și aliniere personală.

Cum se desfășoară?

Online, pe site, direct din contul tău creat pe www.coralinachiriac.com

Preț: 333 lei

Cât timp am să vizionez cursul?

Webinarul Wealthy conține 3 întâlniri de o oră, online,
înregistrate Live de pe Facebook și pe Zoom.
Vei avea acces nelimitat la înregistrări.

De ce să achiziționezi Masterclass Wealthy

Depăseste rușinea legată de a avea mulți bani:

• Când începi sa accepți energia bogăției vei experimenta satisfacție și mulțumire în viață.

• Eliminarea rușinii legate de bani deschide ușa către o viata împlinită, către bucurie și entuziam în relația cu banii.

Depășește credințele limitative despre bani și oamenii bogați:

• Identificarea și schimbarea credințelor limitative despre bani te ajută să dezvolți o mentalitate de abundență și prosperitate.

• Adoptarea unor credințe pozitive despre bani îți poate îmbunătăți perspectiva și te poate ajuta să atingi obiectivele financiare.

Depășește frica de a avea mulți bani sau de a pierde bani:

• Gestionarea fricii și anxietății legate de a avea mulți bani îți aduce o stare de liniște și siguranță.

• Atunci când depășești frica de a pierde bani, poți lua decizii financiare mai înțelepte și curajoase.

Invită energia abundenței în viata ta:

• Când înțelegi și integrezi conceptul de abundență energetică, vei avea o perspectivă mai amplă asupra vieții și a posibilităților din viața ta.

• Vibrarea într-o energie de abundență atrage mai multă prosperitate și satisfacție în toate aspectele vieții tale.

• Adoptarea unei atitudini de recunoștință și apreciere pentru abundență amplifică starea ta de fericire și împlinire personală.

Rescrierea relației cu banii și găsirea unei perspective financiare proactive:

• O relație sănătoasă cu banii îți aduce abilitatea de a gestiona eficient resursele financiare și reduce stresul legat de bani.

Testimoniale

Mi-am schimbat personalitatea după acest webinar și am încredere totală în bani și în viață. A fost magic să descopăr ce povești îmi spuneam despre bani și frecvența lipsei și a neîncrederii care nu mă ajutau să prosper. Relația mea cu banii este total diferită acum, îi iubesc și aștept cu drag și bucurie, aceștia îmi dau libertatea de care am avut mare nevoie și îmi era dor. Acum mă simt bogată, când plătesc o fac cu iubire și recunoștință știind că banii vor curge din abundență înapoi la mine. Mulțumesc infinit, Coralina!

– Tonca Carmen
Webinarul Wealthy mi-a adus multe conștientizări despre relația pe care o am eu cu abundența. Deși mai lucrasem asupra acestor aspecte, am observat acum că nu s-au concretizat deoarece schimbarea convingerilor fără schimbarea emoțiilor din spatele acestora, pentru mine nu a funcționat. Am început să văd mai clar unde mă aflu în relația cu banii și cum să mă poziționez într-o relație de iubire divină cu aceștia. Am început să simt recunoștință pentru toate lucrurile pe care deja le am în viața mea si să fiu mai atentă la ceea ce simt referitor la relația cu banii si cu toate aspectele sub care se manifestă abundența în viața mea. Mulțumesc, Coralina, pentru toate schimbările benefice pe care mi le-ai adus în urma acestui webinar.

– Elena- Cristina Necsulescu
Am simțit la un nivel de profunzime că tot ce s-a vorbit, de la primul curs până la ultimul, a fost informație de calitate. Când Coralina a zis că tot ce face în viața ei este cu iubire, se simte acest lucru. Eu m-am simțit mângâiată când o ascultam vorbind. Este uimitor cât de elegant știe să îmbine teoria, cu umorul și cu propriile ei experiențe. Totul a curs într-un flow continuu care m-a captivat cu totul. Multă iubire înzecit înapoi îți ofer ❤️

- Diana Sava
A fost o experiență nouă pentru mine. Fiind o persoană destul de calculată și chibzuită cu banii, am realizat cât de puțin îmi dau voie să-mi trăiesc viața prin intermediul lor. Orice desfătare îmi părea un exces. De acum încolo, voi încerca să privesc ca pe o celebrare a mea și a vieții. Coralina a fost un facilitator foarte bine pregătit, sigur pe sine, apelând atât la noțiunile învățate, cât și la experiența personală și mi-a oferit o oportunitate revelatoare. Am aflat cât de frumos poate fi să-ți dai voie și să crezi în energia banilor și, mai ales, în viață, că nimic nu e întâmplător și că tot ce am nevoie să-mi ofer se află deja în mine. Este nevoie doar să cred

- Delia Andreea Nechifor
Am apreciat câtă valoare ai putut să pui într-un webinar gratuit și numai într-o oră. Mi-a plăcut tare mult energia ta, cât de senin și autentic pare să fie integrată energia banilor în ființa ta. Faptul că ești psihoterapeut a adus un plus acestui webinar. Am simțit inspirație și bucurie când am făcut temele propuse de tine și asta se datorează, într-o măsură, și energiei tale. Îți mulțumesc pentru ce ai oferit.

– Marcela
Despre mine
Sunt Coralina Chiriac, psihoterapeut, supervizor și trainer specializat în psihoterapie integrativă cu o experiență de 10 ani în domeniu, și vreau să te invit să-ți creezi o viață cu sens, plină de profunzime și relații împlinite.

De-a lungul ultimilor ani, am lucrat cu peste 3000 de oameni în terapiile individuale, cât și în cadrul grupurilor de dezvoltare personală, oferind sprijinul necesar pentru rescrierea scenariilor de viață.

Sunt aici să construim o conexiune autentică, să te ghidez în procesul de a-ți atinge obiectivele ca să-ți transformi viața.

Îmi doresc să te susțin să-ți găsești drumul către o viață cu adevărat împlinită și te aștept cu placere să începem împreună acest proces de transformare și dezvoltare personală.
Înscrie-te acum la masterclass și descoperă cum să-ți transformi perspectiva asupra banilor și să obții o relație sănătoasă și prosperă cu resursele tale financiare!

Masterclass Wealthy

Prin înscrierea ta, vei primi și o abonare gratuită la newsletterele mele informative de pe www.coralinachiriac.com. Respectăm intimitatea ta. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite sau vândute. Pentru mai multe informații, consultă Politica noastră de confidențialitate.

This site is registered on wpml.org as a development site.