Femininul are un
mister aparte

Ți-ar plăcea să te simți magnetică, relaxată în corpul tău, liniștită știind că viață îți îndeplinește visele și în contact cu energia ta erotică? Poate tanjesti după mai multă plăcere, magie și momente încărcate cu sacralitate.

Femininul are un mister aparte. Este o poartă către grația și frumusețea vieții. Întotdeauna ne cheamă, ne invită, ne șoptește cu candoare în clipele de liniște despre cine suntem cu adevărat.

În ține trăiește o zeiță. O întâlnești atunci când momentele sunt atât de perfecte încât îți dau lacrimile de fericire. Când te plimbi pe plajă și ai senzația că nu există timp, când razi cu prietenele tale sau când faci dragoste și este atât de bine încât te simți conectată la divin.

A venit timpul să devii ea cu totul!

Te invit să-ți descarci noul Masterclass The Goddess, să-l urmărești de oriunde te-ai afla, cu 3 clipuri cuprinzătoare, ce-ți amintesc cât de vindecător este să te pui pe primul loc și să faci loc emoției iubirii în viața ta.

Masterclass The Goddess este un curs introductiv care îți antrenează mentalitatea și abilitățile practice de Zeiță modernă, care să-ți transforme intențiile tale în realitate.

Acest curs este conceput ca un ghid de suflet, născut din dorința ca tu să-ți descoperi valoarea și să trăiești o viață plină de semnificație și abundență.

De ce să achiziționezi MasterClass-ul The Goddess

Îți îmbunătățești relația cu tine însăți și cu bărbații

• Găsești un echilibru între femininul și masculinul interior.

• Înveți cum să integrezi aceste energii și să le folosești în mod armonios în viața ta de zi cu zi.

Obții un echilibrul interior:

• Găsești un echilibru între femininul și masculinul interior.

• Înveți cum să integrezi aceste energii și să le folosești în mod armonios în viața ta de zi cu zi.

Redescoperi erotismul și plăcerea:

• Explorezi ce înseamnă femininul interior și înveți să te conectezi mai profund la sensibilitatea și plăcerea erotică.

• Înveți ce înseamnă să experimentezi plăcerea într-un mod mai conștient și mai autentic.

• Îți îmbunătățești semnificativ viața sexuală și relațiile intime.

Înveți cum să impui respectul de sine și limitele sănătoase:

• Înveți cum să te respecți pe ține însuți și să îți exprimi nevoile, fără un sentiment de vinovăție. Înțelegi importanța autenticității și a exprimării tale adevărate în relațiile cu ceilalți.

• Înveți să-ți identifici și să-ți exprimi nevoile și dorințele, fără să te sacrifici în defavoarea ta.

• Îți îmbunătățești încrederea în tine.

Înveți cum să fii mai relaxată în corp și cu emoțiile tale:

• Te familiarizezi cu tehnicile de relaxare și de gestionare a stresului.

• Înveți să îți creezi un nivel de armonie internă în fața situațiilor conflictuale în cuplu și nu numai.

Pune-te pe primul loc

Amintește-ți cât de vindecator este să te pui pe primul loc și să faci loc emoției de iubire și de relaxare. Vei învăța:

Cum se desfășoară

Online, pe site, direct din contul tău creat pe www.coralinachiriac.com

Cât timp am să vizionez cursul?

Vei avea acces nelimitat la video

Preț: 333 lei

Testimoniale

"The Goddess, pentru mine a însemnat un soi de ritual de inițiere în descoperirea autenticității mele feminine.

Îmi amintesc că am fost în cele trei zile într-o stare de prețuire adâncă pentru toată informația și energia adusă de Coralina în aceste întâlniri. Am înțeles ce înseamnă cu adevărat energia feminină, ce înseamnă cu adevărat a fi femeie.

Am conștientizat ce relație există între femininul meu interior și masculinul meu interior, și cum pot aceste două energii construi o relație armonizată. M-am simțit mai conectată la senzualitatea mea, văzând mai clar ce nevoi am, însă și ce credințe limitative îmi îngreunează explorarea sexualității.

Mulțumesc tare mult pentru acest dar. ♥️

Anita"
"M-am înscris la webinarul The Goddess din curiozitate și din dorința de a afla informații despre cum poți fi o "Zeiță".

Participarea și subiectele abordate la acest curs mi-au activat trăiri personale de mult uitate și închise în mine, ferecate, chiar. Mi-am amintit de anii copilăriei când eram o "băiețoasă„ sau de anii adolescenței, când refuzam să fac diverse treburi în casă "din principiu", deoarece aveam obligații de femeie, dar nu și drepturi. Aceste amintiri mi-au activat răni sufletești ascunse și netratate, sentimente de tristețe, de furie, de neputință, dar, în același timp, am realizat că aceste răni se pot vindeca dacă le scoți la suprafață și le tratezi corespunzător.

La acest curs am aflat că a fi băiețoasă nu înseamnă că nu ești fetiță, că nu ești feminină, că este ceva rău. Am aflat că fiecare persoană, femeie sau bărbat, are în interiorul ei feminin și masculin, și accesează mai mult sau mai puțin aceste părti din ea. Important este să existe un echilibru între femininul și masculinul interior.

Am aflat că sexul și sexualitatea nu sunt un subiect tabu, imoral, rușinos, am aflat că este normal, natural să-ți descoperi și să-ți explorezi sexualitatea, că este normal să ai o relație intimă cu un bărbat, că este normal să ai nevoi și sentimente ca orice altă persoană.

În final, am înțeles că sunt o Zeiță, că sunt feminină, că merit tot ce este mai bun, că merit să fiu respectată și iubită, că merit și am dreptul să îmi trăiesc viața exact așa cum doresc, DAR că TOTUL depinde de mine, de femeia din mine, de Zeița din mine, de ALEGERILE mele.

Îți mulțumesc, Coralina, pentru cunoștințele pe care mi le-ai împărtășit despre cum să fiu o femeie împlinită.

Cu drag, Gabi
Despre mine
Sunt Coralina Chiriac, psihoterapeut, supervizor și trainer specializat în psihoterapie integrativă cu o experiență de 10 ani în domeniu, și vreau să te invit să-ți creezi o viață cu sens, plină de profunzime și relații împlinite.
De-a lungul ultimilor ani, am lucrat cu peste 3000 de oameni în terapiile individuale, cât și în cadrul grupurilor de dezvoltare personală, oferind sprijinul necesar pentru rescrierea scenariilor de viață.

Sunt aici să construim o conexiune autentică, să te ghidez în procesul de a-ți atinge obiectivele ca să-ți transformi viața.

Îmi doresc să te susțin să-ți găsești drumul către o viață cu adevărat împlinită și te aștept cu placere să începem împreună acest proces de transformare și dezvoltare personală.
Alătură-te comunității de femei conștiente și pășește spre un destin magic!

Masterclass The Goddess

*Prin înscrierea ta, vei primi și o abonare gratuită la newsletterele mele informative de pe www.coralinachiriac.com. Respectăm intimitatea ta. Informațiile tale nu vor fi niciodată distribuite sau vândute. Pentru mai multe informații, consultă Politica noastră de confidențialitate.

Abonează-te acum la newsletter și fii la curent cu ultimele noutăți din domeniu!

This site is registered on wpml.org as a development site.