Ai atât de mulți bani cât îți permiți
psihic și emoțional să ai

Abundența este o stare care ține nu doar de dimensiunea financiară, ci de starea de bine, de fericire și de iubire pe care o cultivi în viața ta.

Relația cu banii este o relație care începe din copilărie, după un model pe care îl avem de la părinții noștri.

Acest webinar este despre cât de multă abundență crezi că meriți în viața ta. Este despre a ieși din rușine, a nu te mai scuza pentru banii pe care vrei să îi faci și despre a începe să îți dai voie să ai viața pe care ți-o dorești și de a cultiva recunoștință.

Noi decidem cât de mulți bani avem voie să avem, să primim, să oferim

Dacă îți dorești să ieși dintr-un mindset și un emoțional limitativ și sărac legat de relația ta cu banii și să începi să îți dai voie să visezi și să te deschizi către energia abundenței în viața ta, te aștept cu plăcere să avem o discuție despre cât de bogat/ă poți să fii.

Vom discuta despre:

Cand:

20, 21, 22 Iunie | Ora 19:30

Pe Facebook si pe Zoom

3 întâlniri de o oră, online.
Vei avea acces la înregistrări timp de o lună
în grupul de Facebook.
Despre mine

Sunt Coralina Chiriac, psihoterapeut, supervizor și trainer specializat în psihoterapie integrativă cu o experiență de 10 ani în domeniu, și vreau să te invit să-ți creezi o viață cu sens, plină de profunzime și relații împlinite.

De-a lungul ultimilor ani, am lucrat cu peste 3000 de oameni în terapiile individuale, cât și în cadrul grupurilor de dezvoltare personală, oferind sprijinul necesar pentru rescrierea scenariilor de viață. 

Sunt aici să construim o conexiune autentică, să te ghidez în procesul de a-ți atinge obiectivele ca să-ți transformi viața. 

Îmi doresc să te susțin să-ți găsești drumul către o viață cu adevărat împlinită și te aștept cu placere să începem împreună acest proces de transformare și dezvoltare personală.

This site is registered on wpml.org as a development site.